Logo of Bayrock
Bayrock zorgt ervoor dat freelance finance pro's nooit meer een intermediair nodig hebben.
Alen Bajrektarevic founder Bayrock
breek met freelance finance recruitment. 

Het is hoog tijd om eens kritisch te kijken naar het recruitment systeem waar we als freelance finance professionals van afhankelijk zijn. De bemiddelingskosten van big money recruiters lopen meer dan uit de hand, met gemiddelde fees tussen € 17 en € 24 per uur*. Contracten zijn scheefgegroeid en bieden finance ZZP-ers niet de flexibiliteit die ze nodig hebben. Job postings zijn niet transparant en worden afgeschermd door recruiters die geld verdienen aan het bewaken van hun bestaande relaties en overeenkomsten. Bayrock verandert de markt door network-based-recruitment de nieuwe standaard te maken in finance, audit, risk & compliance opdrachten.

*Volgens onderzoek van ABN Amro.

2200 +

Onafhankelijke finance pro’sin het Bayrock netwerk.

See more

€ 4.855

Gemiddelde referral fee voor jou als finance pro.

See more

€ 1 mln

Bespaard aan recruitment fees door opdrachtgevers en freelancers

See more
Tijd voor verandering

Waarom zouden we onderdeel willen zijn van een systeem dat niet werkt terwijl we als finance professionals samen de mogelijkheid hebben om het te veranderen? De afgelopen vijf jaar heeft Bayrock een nieuwe manier van referral recruitment ontwikkeld dat de kracht van persoonlijke netwerken aanboort. Eerlijker, transparanter en logischer.

PERFECT PASSENDE PRO's

Finance pro's weten zelf het beste welke zzp-er echt goed bij een opdracht past. Daarom blijkt het dat onafhankelijke finance professionals die een opdracht krijgen via persoonlijke verwijzingen beter aansluiten bij de opdracht en de algehele bedrijfscultuur. Dat resulteert in gelukkigere teams en betere, duurzamere relaties. En wat blijkt: opdrachtgevers schakelen zelf ook liever met finance professionals dan met recruiters. Matchy matchy win win.

Hoog tijd voor meer diversiteit.

Bayrock weet hoe belangrijk het is om ruimte voor jezelf te maken in een markt van old boys networks. Waar traditionele recruitment partijen vanuit hun eigen bias werven, missen ze de kans om een grote en diverse groep finance professionals te bereiken. Ons referral netwerk groeit continu, via iedereen die aangesloten is. Omdat Bayrock gestart is vanuit een netwerk met diverse achtergronden, talenten en perspectieven zit diversiteit in onze kern en groeit ons netwerk continu op een authentieke en inclusieve manier.

klaar voor de toekomst

Onze klanten kiezen voor meer dan een goede deal maar richten zich samen met ons op een freelance finance makrt die meekomt met de tijd qua technologie, transparantie en de kracht van het persoonlijke netwerk. Bayrock richt zich op samenwerkingen die duurzaam en goed zijn voor iedereen. Bayrock groeit op dit moment aan beide kanten van de markt en we hebben het doel om aan het einde van 2030, 10.000 freelance professionals onafhankelijker, gelukkiger en een beetje rijker te maken. Tot nu toe is er dankzij Bayrock binnen de finance markt € 1.061.790 minder uitgegeven aan recruitment fees. Het is ons doel om samen, voor 2030 een miljard aan recruitment fees uit de zakken van big money recruiters te houden. Join the revolution en help ons mee door je nu aan te melden of door jouw volgende finance-pro via Bayrock in te schakelen.

Maak gratis een account

Ontmoet team bayrock

Bayrock, an extra sentence about the organization goes here
Laatste blogs
Pro tips

Freelance opdrachten bij de overheid, hoe werkt dit?

Lees meer
Hiring tips

Efficiënte Talentacquisitie met Bayrock's Talent Pools

Lees meer
Hiring tips

Onderscheid jezelf als bedrijf met onze nieuwe company pageS

Lees meer
Pro tips

Passief inkomen verdienen door je netwerk te delen? Introduceer een freelancer. That’s it.

Lees meer